Parturi - Kampaamo Tampereen Ratinassa

Vaaleiden hiusten hoitaminen ja värin ylläpito


Olet kenties raidoittanut tai vaalentanut kokonaan hiuksesi kampaajalla. Useimmiten värin päälle tehdään pesupaikalla sävytys, jolla korostetaan hiusten toivottua sävyä ja lisätään kiiltoa. Monet luonnostaankin vaaleat hiukset saavat sävytyksellä ripauksen uutta. Toiset pitävät hunajan, hiekan - ja beigen sävyistä, toiset viileän vaalean ja tuhkan sävyistä.

Kuvassa hiusten raidoitustyö lähdössä pesuun.Kuuluitpa mihin joukkoon tahansa, suosittelen käyttämään tuotteita, jotka ehkäisevät värin haalistumista ja ylläpitävät sävyä, jonka ammattilainen on hiuksiisi loihtinut.

Angel.Wash -shampoo sopii hennoille ja värjätyille hiuksille. Minkävärisille tahansa. Sen sisältämä auringonkukkaöljy ehkäisee värin haalistumista.

Vaaleiden ja harmaiden hiusten pesuun suosittelen Blonde.Angel.Washia. Shampoon sisältämä mangon siemenöljy kosteuttaa hiuksia. Shampoo ehkäisee ei toivottua keltaista sävyä, mutta voit käyttää tätä huoletta joka päivä. Shampoo ei sisällä sinisiä väripigmettejä eikä näin muuta hiuksia tunkkaisen harmaan siniseksi.

Shampoot ovat tiivisteitä. Ota pieni määrä tuotetta kämmeniisi ja hiero märkään hiuspohjaan ja vaahdota. Toista pesu tarvittaessa kunnes hiuspohja vaahtoaa kunnolla. Huuhteluvesi riittää hiusten pituuksien pesuun.

Mikäli haluat ylläpitää hiuksissasi neutraalia kirkkautta tai sinulla on luonnolliset, harmaat hiukset, valitsisin sinulle Crystal.Angel -hoitoaineen. Tuote antaa valtavan hyvän kiillon ja selvittää hiukset tehokkaasti. Vaikutusaika 3-5min.

Blonde.Angel -hoitoaineen taittokyky sopii viileän vaaleille tai harmaille hiuksille sekä tummatukkaisille, jotka haluavat pitää sävyn kylmänä. Vaikutusaika 1-2min.

Mahdollisimman tehokkaan viileän ja tuhkan sävyn saat ylläpidettyä käyttämällä Cool.Angel -hoitoainetta. Murumuru - ja greipinsiemenöljy tekevät hiuksistasi pehmeät ja hoidetut jo 3 minuutin vaikutusajalla.

Levitä sinulle sopivin hoitoaine aina kosteisiin hiuksiin, shampoopesun jälkeen. Hoitoaineet ovat tiivisteitä, joten pienikin määrä on tehokas. Mikäli sinulla on pitkät tai paksut hiukset, kokeile levitysapuna harvaa kampaa. Malta pitää hetki ja huuhtele hiukset.

Levitä hoitoaine hyvin kaikkialle hiuksiisi.Viimeistele hiukset jätettävällä hoitoaineella kuten Shimmer.Me.Blonde tai Un.Tangled ja nauti hyvin hoidetuista hiuksistasi.

Viileän vaaleat hiukset.Esimerkki hiekan vaaleista.