Parturi - Kampaamo Tampereen Ratinassa

Helpot ja nopeat vinkit miesten hiusten muotoiluun
Ensinnäkin hiusten laitosta ei tule yhtään mitään jos hiukset ovat likaiset. Raikkaan fiiliksen saat käyttämällä miehille suunniteltua shampoota, Stimulate.Me.Washia. Tämä sopii jokapäiväiseen pesuun. Mikäli sinulla on pidemmät hiukset, viimeistele pesu Stimulate.Me.Rinse -hoitoaineella. Jos olet käyttänyt paljon muotoilutuotteita, kannattaa joka toinen viikko pestä syväpuhdistavalla Maxi.Washilla.

Suihkuta hieman kosteisiin hiuksiin Hair.Resort.Sprayta. Tämä rakennesuihke antaa tukea laiskoille ja kurittomille hiuksille. Tässä välissä voit halutessa puhaltaa hiuksia hieman kuivemmaksi hiustenkuivaajalla. Näin rakennesuihke tekee hiuksiin lisää karheutta.

Sitten se viimeistelytuote!

Hennoille hiuksille parhaan lookin saat käyttämällä mattavahaa - Night.Rider.

Jos sinulla on oikein rikottu tyyli ja jääräpäiset pyörteet, kokeile hieman savisempaa vahaa - Rough.Rideria. Se on myös mattavaha ja oikein vahvalla pidolla.

Un.Dressed -vaha antaa myös mattaisen lopputuloksen mutta joustavamman joten sopii hyvin rentoihin ja huolettomiin tyyleihin.

Jos kaipaat hiuksiisi kiiltoa, valitse Free.Hold.

Rakennetta ja erottelevuutta voimakkaalla pidolla luo kumimainen geeli Super.Goo. Tämä sopii myös veistoksellisiin tyyleihin.

Muotoilu: Ota vahaa pieni määrä kämmeniin ja hiero sormia käyttäen vaha hiuksiin ihan tyvestä lähtien. Voit muotoilla tyylisi mukaan pystyyn, sivulle, taaksepäin tai mikä onkaan leikkaukseen ja hiusten luonnolliseen kasvusuuntaan sopivaa. Kysy vinkkejä parturiltasi.

Mikäli haluat että yksikään karva ei hievahda pois paikoiltaan koko päivänä, voit suihkauttaa päälle vielä voimakasta hiuslakkaa Session.Spraytä.